TO SE ZOVE GOL

Palermo zabio glavom sa 35 metara

05.10.2009 u 10:39

Bionic
Reading

U Južnoj Americi se trenutno priča samo o dvojici nogometaša – Adrianu i Martinu Palermu. Naime, napadač Boca Juniorsa Martin Palermo postigao je nevjerojatan gol sa 35 metara, dok je Adriano s dva pogotka presudio u derbiju brazilskog prvenstva

Bivši napadač Intera, Brazilac Adriano postigao je dva zgoditka u najvećem brazilskom derbiju u kojem je Flamengo svladao Fluminense 2:0.

Derbi klubova iz Rio de Janeira, poznatiji kao Fla-Flu, na legendarnom stadionu Maracana, na kojem se natiskalo 80.000 gledatelja, obilježio je Adriano koji je ove sezone već postigao 15 zgoditaka i doista sjajno igra nakon povratka iz Europe.

U brazilskom prvenstvu vodi Palmeiras sa 53 boda iz 27 utakmica, a na klupi tog kluba je Muricy Ramalho, koji je zadnje tri godine osvajao naslove sa Sao Paulom.

U Argentini je junak dana napadač Boce Martin Palermo, koji je postigao 200. zgoditak u prvenstvu, i to na neobičan način - glavom s više od 35 metara. Palermo je pozvan u reprezentaciju i argentinski izbornik Diego Maradona se nada da će ga upravo on svojim zgodicima izvući iz krajnje neugodne situacije u južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2010.