SVAŠTA!

Vrač magijom ozljeđuje Cristiana Ronalda

04.10.2009 u 11:11

Bionic
Reading

Nevjerojatna priča dolazi iz španjolskih medija. Tamo je osvanula vijest kako je za ozljedu Cristiana Ronalda kriv tajanstveni vrač koji ga je začarao

Sve što je vezano uz Cristiana Ronalda se dobro prodaje. To dobro znaju i novinari u Španjolskoj koji traže zanimljive informacije iz života tog Portugalca. Tako je sada jedan tamošnji dnevni list došao do smiješne informacije da je za ozljedu Cristina Ronalda protiv Marseillea u Ligi prvaka kriv nitko drugi nego - vrač.

Tako je on zaslužan što će prva zvijezda Reala neko vrijeme biti izvan terena, a ne branič francuskog kluba Diawara koji je oštro startao na nogu C. Ronalda.

Navodno je u klupske prostorije na Santiago Bernabeu stiglo i prijeteće pismo tzv. vrača koji tvrdi da mu je zadatak ozljeđivanja dao jedan bliski prijatelj Ronlda i da će ove sezone najskuplji nogometaš svijeta propustiti utakmica više nego što će ih odigrati.

Iz Reala su samo poručili da je Cristiano Ronaldo dobrog zdravlja i da ih takve smiješne prijetnje uopće nisu zabrinule.