SRBI NE VJERUJU

Svaku osobu koja bude navijala za Srbiju izbacit će sa stadiona!

06.05.2015 u 17:46

Bionic
Reading

Bliže se novi kvalifikacijski susreti za Euro 2016, a u Srbiji su nezadovoljni time što će u sljedećem dvoboju protiv Danske (13. lipnja, Kopenhagen) biti bez pomoći navijača

Zbog divljanja huligana na beogradskoj utakmici protiv Albanije Srbija je dobila drastičnu kaznu - oduzeta su joj tri boda, FSS je morao platiti 100 tisuća eura, a još dvije utakmice 'orlovi' su igrali pred praznim tribinama.

U njihovom nogometnom savezu su postali svjesni toga da bi novi navijački izgredi najvjerojatnije značili i izbacivanje iz kvalifikacija pa nisu željeli preuzeti odgovornost za ponašanje svojih navijača u Kopenhagenu. Tako na stadionu neće biti posebnog sektora ni prodaje karata za Srbe.

Naravno, postojala je mogućnost da oni najuporniji srpski navijači nabave ulaznice za druge dijelove tribina te se pojave s navijačkim obilježjima svoje reprezentacije, no u Danskoj su odlučili reagirati na takvu mogućnost.

Tako je danski nogometni savez poručio, nakon što je dobio dosta zahtjeva Srba iz Danske, Njemačke i drugih zemalja, da im je zabranjen ulazak na utakmicu i da će svatko tko bude podržavao i navijao za Srbiju (nošenjem dresa ili verbalno) odmah biti izbačen sa stadiona.