MAMIĆI TRLJAJU RUKE

Španjolci oduševljeni Dinamovim draguljem: Novi Modrić!

05.05.2015 u 10:40

Bionic
Reading

El Mundo Deportivo objavio je veliki članak o Anti Ćoriću za kojeg naglašava kako ga želi pola Europe te ga uspoređuju s Lukom Modrićem...

'Braća Mamić već trljaju ruke. Nakon što su prodali Modrića u Tottenham, Kovačića u Inter i Alena Halilovića u Barcelonu, sada imaju novog talenta za kojeg se bori pola Europe,' započinje novinar Francesc Aguilar članak o Anti Ćoriću, 18-godišnjem veznjaku Dinama koji je privukao pažnju španjolske javnosti te ga uspoređuje s Lukom Modrićem, najuglednijim hrvatskim igračem sredine terena.

U članku El Munda Deportiva novinar piše o nogometnom putu mladog 'dinamovca' koji je prošao omladinsku školu Red Bull Salzburga te igrao u Dragovoljcu i Zagrebu prije nego što je debitirao u Dinamu.

'Njegov trener Zoran Mamić tvrdi da je u svojim godinama bolji od Zvonimira Bobana i Roberta Prosinečkog. Zanimljivo, uzor Ćoriću je ni manje ni više nego nezaboravni Ronaldinho. Dvojba je sada nastaviti u Dinamu ili preći u neku snažniju ligu. Ponuda ne manjka,' završava svoj članak Aguilar.

Cijeli članak pročitajte ovdje