OPTIMIZAM

Modrićevo čudo! Je li to stvarno moguće?

27.04.2015 u 10:47

Bionic
Reading

Luka Modrić još je jednom ove sezone izvan stroja, no španjolski mediji naklonjeni Realu vjeruju u čudo i njegov brz povratak

Prvo se pisalo kako je hrvatski reprezentativac zbog ozljede ligamenta desnog koljena izgubljen do kraja sezone, no iz dana u dan u vezi Modrića dolaze sve optimističnije vijesti.

Tako su tamošnji mediji uvjereni kako će Realov adut biti spreman za eventualno finale Lige prvaka (6. lipnja), a sam trener Carlo Ancelotti je izrazio nadu kako bi Modrić mogao na teren i u utakmici posljednjeg kola protiv Getafea koja je na rasporedu 23. svibnja.

Iako je Ancelotti poručio kako Modrić neće biti spreman za polufinalne oglede Lige prvaka protiv Juventusa (5. i 13. svibnja), drugačije misli ugledna Marca u svojem tekstu pod nazivom 'Modrićevo čudo'.

Navodi se kako se hrvatski nogometaš dobro osjeća, da uganuće nije utjecalo na druge ligamente te da mu koljeno dobro reagira na tretmane liječnika Mikela Sancheza koji mu je pomagao i kod prve ozljede.

Španjolski novinar optimistično tvrdi kako će naš reprezentativac uskoro početi trčati što će biti najsigurniji znak da bi se mogao pojaviti, ne u prvom susretu, ali da na Santigao Bernabeuu, kada će Real u uzvratnoj utakmici ugostiti talijanskog prvaka (13. svibnja).