UNITEDOVA PONUDA NA STOLU

Zbog ove ljepotice neće postati najplaćeniji golman svijeta?

25.04.2015 u 11:24

Bionic
Reading

Odlični španjolski vratar i čuver mreže Manchester Uniteda, David de Gea, nakon četiri sezone na Otoku, mogao bi se vratiti u Madrid

Naime, već se duže vrijeme govori i piše kako je madridski Real u potrazi za zamjenom Ikeru Casillasu, a novu 'jedinicu' našli su u liku Davida de Gee, vratara koji je prije odlaska u Manchester nosio dres Realovog gradskog suparnika Atletica.

Međutim, očito svjesni kako dobrog vratara imaju, sada su i na Old Traffordu odlučili svom vrataru ponuditi novi ugovor prema kojem bi mu plaća bila veća za 50.000 funti tjedno, odnosno sa 150.000 bi skočila na 200.000.

S tom plaćom De Gea bi postao najplaćeniji golman na svijetu. Međutim, dojam je da njemu novac nije najvažniji, a ako je već odlučio krenuti prema Santiago Bernabeuu, onda mu ni tih 50.000 funti tjedno više neće biti dovoljno atraktivni.

Svjestan je toga i menadžer 'vragova' Louis van Gaal

'Nažalost, ne odlučujem o tome ja, nego igrač. Svakako bih želio da ostane, ali hoće li, morate pitati njega. Ponudili smo mu velik novac', rekao je Van Gaal, a prenosi The Star.

Ono što ide na ruku Realu jest i činjenica da je De Geina djevojka stacionirana u Madridu, a riječ je o pjevačici Edurne Garcia Almagro.

Osim toga, na ljeto 2016. godine, do kad bi Casillas i ostao na golu Reala, De Gei istječe ugovor s Unitedom, što znači da 'kraljesvki klub' ne bi trebao platiti nikakvu odštetu.