OVE NEDJELJE U DOMU SPORTOVA

Pred Futsal Dinamom najvažnijih 40 minuta sezone!

23.04.2015 u 16:58

Bionic
Reading

U nedjelju, 26. travnja s početkom u 18 sati u dvorani II Doma sportova MNK Dinamo odigrat će odlučujuću utakmicu II HMNL Sjever protiv momčadi Rugvice.

Derbi dviju momčadi s vrha ljestvice ponudit će odgovor na pitanje hoće li Futsal Dinamo osvojiti II HMNL Sjever i tako se plasirati u doigravanje koje vodi u Prvu ligu.

Momčad Rugvice je kroz čitavo prvenstvo pokazivala kvalitetu i zasluženo pratila Dinamo na putu do vrha ljestvice. Pogotovo u drugom dijelu sezone dovođenjem kvalitetnih pojačanja.

Ipak, nakon prvog poraza u prvenstvu u utakmici s Agram Extremeom i izgubljene meč lopte za potvrdu naslova, malonogometaši Dinama će u paklenoj atmosferi sigurno dati svoj maksimum kako bi ostvarili zacrtani cilj i osigurali doigravanje za Prvu ligu.

'Četrdeset minuta protiv Rugvice pokazat će koliko želimo naslov, i jesmo li ga zaslužili, a vjerujem da jesmo i to ćemo i dokazati. Nadamo se da će naši navijači ispuniti dvoranu do posljednjeg mjesta i nositi nas do potvrde naslova kako samo oni to znaju', izjavio je trener Futsal Dinama Mate Čuljak.

Ulaznice za ovu utakmicu dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37, po cijeni od 25 kuna.