IVAN ISKRENO

Rakitić: Nadam se da nisam uvrijedio nikog u Barceloni

19.04.2015 u 10:04

Bionic
Reading

Nakon važne pobjede protiv Valencije Ivan Rakitić prisjetio se svojeg bliskog susreta s navijačima Seville u prethodnom kolu i objasnio zašto im je poklonio dres i kopačke...

Barcelona je i dalje na pravom kolosijeku za osvajanje titule. Pobjedom protiv Valencije ostala je na dva boda prednosti ispred Reala i do kraja prvenstva čeka ju još teško gostovanje kod Atletica na kojem ako pobijedi vjerojatno će se okititi naslovom prvaka.

Ivan Rakitić igrao je drugo poluvrijeme derbija na Camp Nouu, a nakon susreta za klupsku televiziju je rekao kako neće gledati susret Reala i Malage, već otići u kino sa svojom obitelji, odgovorivši istom mjerom Carlu Ancelottiju koji je dan prije imao sličnu izjavu o Barci i Valenciji.

Naš se reprezentativac također prisjetio svog poklanjanja dresa i kopački navijačima Seville nakon 2:2 Barce u Andaluziji te se ispričao ako je time nekog uvrijedio.

'Nadam se da nisam uvrijedio nikog. Samo sam htio zahvaliti, u jednom posebnom trenutku za mene. Nadam se da ću proživjeti takav trenutak i ovdje u Barceloni. Ponavljam, nisam htio nikog u vrijediti niti u Barceloni niti bilo gdje. Nadam se da ću doživjeti sličnu ljubav ovdje i maksimalno ću raditi da to ostvarim,' rekao je Ivan Rakitić pa se osvrnuo na ono što slijedi:

'Sada je najvažnije misliti na 90 minuta protiv PSG-a, koje će biti teške. Pokušat ćemo usrećiti naše navijače.'