UDARAC ZA SVE

U Realu očajni: Modrić i Bale na štakama napustili stadion!

19.04.2015 u 12:17

Bionic
Reading

Real Madrid će u srijedu protiv Atletica u četvrtfinalu Lige prvaka biti znatno oslabljen, a za hrvatskog reprezentativca sezona je možda i završena...

Dan nakon dvoboja s Malagom španjolski mediji bliski 'kraljevskom klubu' očajavaju. Carlo Ancelotti imao je par tjedana na raspolaganju kompletnu momčad, no ovaj vikend doživio je novi udarac. Luka Modrić ozlijedio je koljeno i na štakama napustio stadion. Prvi pregled je pokazao da se radi o istegnuću medijalnog kolateralnog ligamenta desne noge.

Ove nedjelje Luka će proći dodatne pretrage koji će potvrditi ili demantirati ozbiljnost ozljede, a strahuje se da bi mogao izbivati pet do šest tjedna, što bi praktički bilo do kraja sezone, najgore u njegovoj karijeri.

Na štakama je stadion napustio i Gareth Bale. Španjolska Marca piše kako se radi o šestoj ozljedi Velašnina otkad je stigao u klub. Ovaj put je to puknuće lista lijeve noge zbog kojeg bi trebao izbivati znatno kraće od Modrića, ali dovoljno da propusti važne obračune koji slijede.

Tako će Real bez dva izuzetno bitna igrača dočekati Atletico u srijedu u Ligi prvaka.

'Nisu potpuno otpisani, trebaju još proći dodatne preglede i onda ćemo donijeti odluku. Ovo je bila pozitivna utakmice, a ne nagativna zbog ova dva problema. Optimist sam uoči Atletica. Sa ili bez Modrića i Balea dat ćemo sve od sebe da bismo ušli u polufinale,' rekao je Carlo Ancelotti nakon pobjede protiv Malage 3:1.