ISPRAVLJAJU STARU GREŠKU

Bogatstvo na stolu: Barca krenula u lov na Luku Modrića!

01.04.2015 u 00:00

Bionic
Reading

Luka Modrić imao je sve predispozicije davno ranije postati dijelom velike Barcelonine priče, ali u ključnom trenutku za ovaj posao Katalonci su svim silama uprli vratiti Fabregasa u svoj sastav...

Luka je, dok je još igrao u Dinamu, ponosno pozirao s Barceloninim dresom s brojem 14... U tom je dresu debitirao za reprezentaciju, a glavna poveznica je Johann Cruyff koji je broj 14 u Barci učinio mitskim. Španjolski novinar tada je bio uvjeren da je pronašao nasljednika.

No, nogometno tržište Luku je odvelo u redove najvećih rivala i danas je Modrić miljama daleko od Nou Campa. Bilo je pitanje nacionalnog ponosa vratiti iz Arsenala Cesca Fabregasa koji im je 'umakao' iz La Masije kao dijete, ali u isto vrijeme ostali su bez mogućnosti da dovedu Modrića. Fabregas je danas opet u Chelseaju, a Luka igrama u Madridu pokazuje da je upravo ono što treba Barci da bi Cruyff, Guardiola, Xavi i Iniesta dobili legitimnog nasljednika.

Nema sumnje da bi u Barceloni iznimno željeli dovesti Hrvata i udružiti mu snage s Ivanom Rakitićem, ali ta želja ostat će im sanak pusti jer bi u Realu prije prodali stadion nego pustili Luku ili Kroosa u redove rivala... Sretan Vam 1. travanj, svjetski dan šale.

Doktor Luka ostat će Barcelonina želja pusta