VAS PITAMO

Ima li smisla Kovačevo javno kritiziranje igrača nakon 5:1?

29.03.2015 u 12:06

Bionic
Reading

Nakon uvjerljive pobjede protiv Norveške na Maksimiru izbornik Niko Kovač pred medijima je priznao da nije zadovoljan pristupom i igrom svojih igrača. Je li to bilo pošteno i ispravno ili je ipak malo pretjerao?

'Zabiti pet golova je jako lijepo, ali ja nisam zadovoljan jer je cijela utakmica s naše strane bila slaba. Nismo se držali dogovora, nismo bili agresivni, kao da smo sve ono dobro protiv Italije jednostavno zaboravili. S jedne strane se veselim, ali me živcira takav pristup. Ovakvu reprezentaciju više ne želim vidjeti. Svaka odbijena lopta išla je njima u noge. Nismo se držali rasporeda i nismo bili sto posto unutra,' rekao je Kovač nakon susreta.

Nakon 5:1 zaista je rijetkost čuti ovakvu izjavu izbornika. S jedne strane je dobro imati na čelu reprezentacije čovjeka koji teži boljem i spreman je pritisnuti svoje nogometaše sve dok ne dođu na zavidnu razinu, no je li zbilja igra Hrvatske bila tako slaba protiv Norveške? I bi li možda bilo bolje da je Kovač kritike uputio nasamo igračima, a pred medijima dao umjereniji komentar?

Za mišljenje pitamo vas, u anketi na kraju članka!