RAZOČARANI TRENER

'Halilovićev incident pokazuje što se događa s ekipom!'

27.03.2015 u 13:05

Bionic
Reading

Trener Barcelonine B momčadi Jordi Vinyals smatra da slabi rezultati ove sezone u Segundi potvrđuju da su izgubljene vrijednosti koje je njegovala La Masia, a incident Alena Halilovića samo potvrđuje što se događa s ekipom…

Podsjetimo, Barcelonina druga momčad nalazi se pred ispadanjem iz drugog jakosnog razreda španjolskog nogometa. Unatoč brojnim talentima u ekipi, porazi se nižu, a na posljednjoj utakmici protiv Alcorcona dogodio se incident nakon isključenja golmana, kada je trener odlučio izvaditi Alena Halilovića da bi ušao rezervni, a naš je veznjak reagirao bijesno protestirajući.

'Ovo je krivica mnogih ljudi, uključujući i mene koji sam ovdje dvije godine. Dopustili smo da igrači misle da su iznad kluba. Halilovićev slučaj pokazuje što se to događa s ovom ekipom,' prenosi El Mundo Deportivo izjavu trenera Jordija Vinyalsa koji je dodao:

'Zanemarili smo ponašanja koja su nas ovdje dovela. Moramo vratiti vrijednosti La Masije, poput odgovornosti, žustrine, solidarnosti, skromnosti. Nemamo ekipu i bez ekipe ne može ostvariti svoje ciljeve.'

Barcelonu B čeka ovaj vikend dvoboj s Tenerifeom u kojoj će joj faliti Alen Halilović, s obzirom da je pozvan na okupljanje hrvatske reprezentacije i susret s Norveškom.