PRIPREME ZA NORVEŠKU

Modrić odradio trening, Kovačić otpao

26.03.2015 u 20:37

Bionic
Reading

Svakako najvažnija vijest što se reprezentacijskog četvrtka tiče jest - trening Luke Modrića s momčadi. Nažalost, ovu dobru vijest pokvarila je i loša, odnosno definitivno brisanje Matea Kovačića s popisa za utakmicu protiv Norveške (subota, 18 sati, stadion u Maksimiru)

Hrvatska nogometna reprezentacija održala je u četvrtak trening na Hitrec - Kacijanu, a ono što izbornika Kovača svakako može najviše veseliti jest činjenica da je po prvi puta s momčadi radio i veznjak Reala Luka Modrić

Trenirao je Modrić i u srijedu, ali odvojeno, no u četvrtak se pridružio suigračima.

Nažalost, isto nije mogao Mateo Kovačić

'Mateo ima istegnuće kolateralnog ligamenta, a to znači da još barem desetak dana neće moći biti u punom pogonu. Što se Modrića tiče, trenirao je, ali i dalje se osjeća da je iscrpljen od viroze koja je uhvatila prije El Clasica', rekao je Boris Nemec, liječnik hrvatske nogometne reprezentacije.

Naravno, dobra vijest je i to što je do četvrtka prodano gotovo 15.000 ulaznica, a kako se za subotu najavljuje lijepo vrijeme, za očekivati je da će maksimirski stadion biti popunjen, odnosno da će biti prodane sve ulaznice. Podsjetimo, zbog navijačkih nereda u Milanu dvije tribine bit će zatvorene pa je kapacitet stadiona smanjen za 9.600 mjesta, odnosno moći će doći oko 26.500 gledatelja.