BIO I KAPETAN 'ELFA'

Njemački reprezentativac razočaran odlazi iz Reala!

26.03.2015 u 18:26

Bionic
Reading

Njemački nogometni reprezentativac Sami Khedira otkrio je u razgovoru za magazin Kicker da neće produljiti ugovor s madridskim Realom te da će ovog ljeta krenuti za novim izazovima

Khedira je u Real stigao 2010. godine iz Stuttgarta, a u ovoj je sezoni skupio samo 17 nastupa u dresu Kraljevskog kluba, nakon što je zbog ozljede križnog ligamenta propustio gotovo pola prošle sezone.

'Tužan sam i ljut zbog ove sezone. To ne zadovoljava moje ambicije', izjavio je 27-godišnji vezni igrač za Kicker.

'Moja odluka nije usmjerena protiv Reala. Žudim za novim izazovom u karijeri i želim se i dalje razvijati kao igrač. U Madridu sam se odlično osjećao', naglasio je Khedira, kojemu je izbornik Löw u prijateljskom dvoboju protiv Australije povjerio kapetansku vrpcu.

Khedira zasada nije izašao u javnost s imenima potencijalnih klubova u kojima bi mogao nastaviti karijeru, ali Schalke je potvrdio da je zainteresiran za usluge njemačkog reprezentativca, a od njemačkih bundesligaša interes je iskazao i Wolfsburg. Mediji špekuliraju da bi se u borbu za Khediru mogao uključiti i Chelsea, čiji je menadžer Jose Mourinho vodio Nijemca u tri sezone koje je proveo u Realu.

'Nije mi važno ime kluba, ni novac, već vizija. Želim biti vođa mladim igračima', otkrio je Khedira