KOLEKCIJA ZA EURO

Hoće li ovako izgledati novi dresovi hrvatske reprezentacije?

26.03.2015 u 11:22

Bionic
Reading

S internetskih prostranstava vodeći sportski portal hrvatske dijaspore skinuo je novi dizajn dresova hrvatske nogometne reprezentacije koji bi svjetlo dana trebao ugledati na Euru idućega ljeta u Francuskoj. Svoje ideja dizajnerica Nerea postavila je na svom webu neke od ideja koje će možda i biti usvojene. Svakako treba pričekati...

Croatiansports.com donosi potencijalni izgled novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije kojih je autorica Nerea, velika zaljubljenica u dizajn dresova koje potpisuje Nike. Autentičnost, odnosno 'razina službenosti' ovih dizajnerskih rješenja još nije potvrđena, ali čini se da su u Nikeu već dobili ideju vodilju za novi izgled odjeće Kovačevih igrača.

Zahvaljujući Nerei, koja ima svoje ideje, procurili su izgledi samo prednjih dijelova majica, a postoje četiri garniture. Najprepoznatljivija je, jasno, kvadratična garnitura koja ima vrlo diskretne dodatke. Bijela linija na dnu rukava, plava na kragni i sve ostalo bez komplikacija kvadratičasto. U odnosu na aktualnu kolekciju i rukavi su 'šareni' i malo je pomaknut znak proizvođača.

Preostale tri verzije su jednobojne (crvena, bijela i plava) s također kvadratičastim nijansiranim uzorkom. Prvo naša reprezentacija, naravno, mora izboriti plasman u Francusku. Ako (kada...) se to dogodi i službeno će izaći novi izgled najpopularnije momčadi u Hrvata.

Prvi dizajn iz '96... I navijači i igrači čitavo vrijeme su prepoznatljivi u cijelom svijetu