KRIZA PRVAKA SVIJETA

Njemačka ponovo razočarala svoje navijače!

25.03.2015 u 22:27

Bionic
Reading

Nogometna reprezentacija Njemačke odigrala je u prijateljskoj utakmici protiv Australije tek 2:2, nastavivši tako slabiju seriju rezultata nakon osvajanja SP-a u Brazilu prošlog ljeta...

Nakon poraza od Poljske i remija s Irskom, reprezentacija Joachima Löwa ostala je još jednom bez pobjede u utakmici u kojoj je bila veliki favorit, ovaj put prijateljskoj protiv Australije. Čini se da je došlo do opuštanja u redovima Elfa nakon osvajanja titule prvaka svijeta, no morat će se uozbiljiti ako želi izbjeći dodatne kvalifikacije za Euro 2016.

Njemačka je protiv Australije vodila golom Marca Reusa, no Troisi i Jedinak sve su preokrenuli, da bi tek u 81. minuti Lukas Podolski zabio za 2:2 i tako spasio svoju izabranu vrstu od još veće blamaže.

Australci su ovim odličnim rezultatom potvrdili svoju reputaciju najbolje reprezentacije iz azijske nogometne sfere u kojoj trenutno nastupaju te imaju titulu prvaka kontinenta iz siječnja ove godine. Njemačku pak čeka gostovanje kod Gruzije za vikend, gdje ne smije zabrljati.


Prijateljske utakmice:

Njemačka – Australija 2:2 (Reus 17, Podolski 81 / Troisi 40, Jedinak 50)