NULA OD ŠEST...

Atletico zaokružuje svoju veliku osvetu Realu?

20.03.2015 u 13:56

Bionic
Reading

Lani je madridski Atletico vodio u finalu Lige prvaka sve do sučeve nadoknade i ubačaja Modrića za Ramosa koji im je uništio snove. Od tada traje nevjerojatna serija Simeoneovih ratnika...

Real je upravo preko Atletica lani osvojio svoju veliku europsku 'decimu'. Nema bolnije scene za Atleticovog navijača nego iz prvog reda gledati privilegirane kraljeve na europskom tronu, ali Simeone, Mandžukić i ostali ove su sezone šest puta igrali gradske derbije i niti jednom nisu poraženi.

Počelo je dvobojima u superkupu... Atleti su na Bernabeu izvukli 1:1 u 88. minuti i u nastavku im je Mandžukić zabio za prvi trofej sezone. U Kupu kralja ista priča... Atletico je na svom travnjaku slavio s 2:0 i tada na krilima novopridošlog Toressa odigrao 2:2 u uzvratu i nastavio dominirati gradom


Odigrali su i oba prvenstvena ogleda i Atletico je upisao maksimalnih šest bodova. Turan je utišao Bernabeu za konačnih 2:1, dok je u nedavnom ogledu na Calderonu Atletico apsolutno umirio Realove zvijezde i slavio sa 4:0. Mandžukić je dodao i zabio, kraljevi dugo nisu bili tako razbijeni.

Slijede nova dva ogleda. Oba rivala ne mogu biti motiviranija za uspjeh, a Real protiv nikoga nije manji favorit nego protiv gradskih rivala koji su uvijek na terenu - spremni na rat. Pogotovo protiv njih.

Poker u derbiju i dalje odzvanja u ušima Realovih igrača