NIKO OČAJAN NA TERENU

Bijesni navijači poručili Kranjčaru: Ostavi se nogometa!

05.03.2015 u 14:15

Bionic
Reading

Niko Kranjčar našao se pod žestokim kritikama navijača Queens Park Rangersa nakon što je bio najgori pojedinac utakmice protiv Arsenala i krivac za oba postignuta pogotka gostiju...

Iako tek ima 30 godina, karijera hrvatskog veznjaka više nije na vrhuncu. Sjedi na klupi u jednoj od najslabijih momčadi Premiershipa, a kad dobije konačno priliku kao u utakmici protiv Arsenala, ne uspije ju iskoristiti.

Dapače, nakon što je zamijenio Sandra ove srijede, Kranjčar je bio najgori pojedinac na terenu. Izgubio je loptu kod oba pogotka gostiju, a također je bio žrtva fantastičnog driblinga Mesuta Özila, koji također trpi kritike, ali ovaj se put našao na pozitivnoj strani.

Kranjčar na terenu nije uopće djelovao fizički spreman, kao da je potpuno izvan forme. Navijači QPR-a nakon susreta su ga počastili s pregršt komentara na Twitteru koji mu se neće svidjeti.

'Priča se da Niko Kranjčar još uvijek stoji na Loftus Roadu i pokušava skužiti gdje je otišao Özil!'

'Kranjčar se treba ostaviti nogometa. Imao je dobrih dana, ali ovakva sezona nije prihvatljiva.'

'Kako Kranjčar može biti profesionalni nogometaš? Izgleda kao netko tko u parku napucava loptu.'

'Kranjčar je izgledao kao da se tek probudio.'


Podsjetimo, Nico je došao iz Kijeva u QPR ovog ljeta, jer je htio karijeru nastaviti na Otoku. U prošlosti je bio odličan u Portsmouthu i Tottenhamu, bivši trener Rangersa Harry Redknapp ga je cijenio, ali sad kad je otišao, navijači bi najradije da Niko ode zajedno s njim...