TRAŽI SE VELIKA KAZNA

Ogorčenje u Barci: To nije bio crveni, nego crni karton!

05.03.2015 u 11:19

Bionic
Reading

Šteta koju je nogometaš Villarreala Pina nanio Barceloni u uzvratnom dvoboju polufinala Kupa Kralja dovela je do toga da klubu skloni novinari traže tešku kaznu za veznjaka koja bi bila primjer svima...

Španjolski 27-godišnji nogometaš bio je glavni akter susreta na El Madrigalu, a njegov crveni karton sredinom drugog dijela nakon brutalnog ulaska u Neymara dotukao je 'žutu podmornicu' i olakšao put prema prolasku dalje Barceloni, čiji su pobornici ogorčeni žestokom igrom Pine.

'Zaslužuje kaznu kao primjer ostalima. Start na Neymaru kažnjen je crvenim, samo zato što ne postoji crni karton. Bio je brutalan, nepoželjan, izvan svakog okvira sporta. U stilu Pepea. Isključenje nije dovoljna kazna. Mora dobiti dodatnu kaznu kao primjer sličnim igračima da za ovakvu agresiju nema opravanja,' piše kolumnist klubu bliskog dnevnika Sport, Lluis Mascaro.

Ono čime je još više naljutio navijače Barce Pina je napravio prije. Njegov nenamjerni ulazak u Sergija Busquetsa doveo je do teškog uganuća gležnja defanzivnog katalonskog veznjaka, koji će vjerojatno propustiti El Clasilo zbog toga. Također je imao i jedan grub start na Javiera Mascherana.

U svakom slučaju, Tomas Pina je igrač koji ne pazi na zdravlje protivnika i iz Barcelonine okoline krenula je inicijativa, da se on i slični oštrije kažnjavaju u budućnosti...