LEICESTER NEMA SREĆE

Kramarić nije mogao vjerovati što je sudac dosudio!

06.03.2015 u 10:15

Bionic
Reading

Leicester City nije uspio iznenaditi imenjaka iz Manchestera na Etihadu i sada zaostaje sedam bodova za onima iznad 'crte'. Andrej Kramarić odigrao je zapaženu ulogu, a u drugom dijelu sudac mu nije dosudio evidentni kazneni udarac...

Muke 'lisica' se nastavljaju. Težak ždrijeb donio im je gostovanje kod Manchester Cityja ove srijede na kojem se nisu dobro proveli, unatoč solidnom otporu i nekoliko dobrih prilika. Golovima Silve i Milnera favorit je trijumfirao, a Leicester ostao na velikih sedam bodova zaostatka od klubova koji će na kraju sezone ostati u Premiershipu.

'Kad dođete na stadion poput ovog i igrati s ekipom koja ima toliko kvalitete, morate biti u najboljem izdanju, ali mi smo ih namučili. Razočaravajuće je jer smo igrali prilično dobro, no stvari nisu otišle na našu stranu. Igrali smo disciplinirano, no primili prvi gol u nezgodnom trenutku. Ključni trenuci nam nisu išli u prilog, nismo imali sreće,' izjavio je menadžer Nigel Pearson nakon susreta.

Na terenu je ponovo važnu ulogu imao Andrej Kramarić. U prvom dijelu izašao je sam pred Harta, no engleski golman vješto mu je izbio loptu iz nogu. Početkom nastavka dogodio se sporni trenutak. Naš napadač je srušen unutar kaznenog prostora, ali sudac je prekršaj izvadio izvan 16 metara, na Kramarićevu žalost. Andrej nije mogao vjerovati, no svejedno se uspio pribrati i opasno opaliti iz slobodnjaka. Udarac je prohujao malo pokraj gola. U 58. minuti izašao je iz igre.


Leicestera u subotu čeka utakmica protiv Hull Cityja koju mora dobiti ako želi ostati u ligi, a onda nova dva velika izazova, Tottenham i West Ham.