RAKITIĆU 'MRVICE'

Barca u finalu Kupa, ružna ozljeda pokvarila slavlje!

04.03.2015 u 21:53

Bionic
Reading

U uzvratnom dvoboju španjolskog Kupa kralja Barca je pobijedila Villarreal 3:1 te tako s dvije pobjede osigurala plasman u finale...

Barcelona je ostala na pravom kursu za osvajanje tri velika trofeja ove sezone. U Kupu kralja Villarreal nije uspio nadoknaditi na El Madrigalu 3:1 zaostatak iz prve utakmice. Dapače, Barca je ubilježila još jednom pobjedu istim rezultatom te tako sigurno izborila mjesto u velikom finalu.

Momčad Luisa Enriquea već je u 3. minuti povela nakon krasne asistencije Messija koju je Neymar pretvorio u pogodak. Izjednačio je prije odmora Dos Santos, no u drugom dijelu Luis Suarez i Neymar novim su golovima riješili susret.

Dvoboj je obilježila i ružna ozljeda Sergija Busquetsa, koji je iznesen s terena nakon grubog prekrašaja Pine. Prvi pregledi govore o teškom uganuću gležnja te mogućem izbivanju tri tjedna s terena. Upravo je taj Pina dobio crveni karton u drugom dijelu i tako olakšao put Kataloncima do finala.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ušao je tek u 76. minuti utakmice.

U finalu će Barcelona igrati protiv Athletic Bilbaa, koji je s ukupnih 3:1 izbacio Espanyol te tako onemogućio gradsko finale.


Kup kralja, polufinale

Villarreal – Barcelona 1:3 (Dos Santos 39 / Neymar 3, 88, Suarez 73)