NEIZOSTAVNA TEMA

Samo im je Modrić na pameti, jer vremena je sve manje!

04.03.2015 u 11:56

Bionic
Reading

Realovi navijači i mediji naklonjeni 'kraljevskom klubu' s nestrpljenjem očekuju povratak hrvatskog reprezentativca Luke Modrića koji je van stroja gotovo četiri mjeseca

Kad Real zaigra lošije, u Madridu odmah zazivaju ime Luke Modrića. Posljednjih tjedana hrvatski veznjak se često spominje, a kako se bliži El Clasico (22. ožujka) postao je neizostavna dnevna vijest uglednih španjolskih tiskovina poput Marce. Odbrojavaju se dani...

Modrić se ozlijedio 16. studenoga u Milanu na kvalifikacijskoj utakmici između Italije i Hrvatske i uskoro će biti četiri mjeseca od kada je ovaj veznjak zaigrao na nekoj utakmici.

U međuvremenu je prošao par eksperimentalnih tretmana, bio na liječenju kod Mikela Sancheza u Vitoriji, na fizikalnij terapiji Lievena Maesschalka u Antwerpenu te na kraju u rukama liječnika Bayerna i njemačke reprezentacije Hansa Müller-Wohlfaharta.

Modrić trenira, mnogi su očekivali da će već odigrati prve povratničke minute, ali...

Ukoliko neće biti nepredviđenih situacija dobit će minute u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Schalke (10. ožujka), zatim će isto tako nešto vremena provesti na terenu protiv Levantea (15. ožujka), a 22. ožujka trebao bi biti jedan od važnijih kotačića u sudaru svih sudara s Barcelonom.

Španjolski mediji usporedno s Modrićevim zdravstvenim stanjem prate i ono Sergija Ramosa koji je također van stroja. I u njegovom slučaju su optimistični i vjeruju kako će biti na raspolaganju Carlu Ancelottiju baš za El Clasico.