KOD SIMEONEA NEMA LABAVO

Mandžukić razljutio Simeona, a to mu nikako nije mudro!

03.03.2015 u 17:50

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i napadač Atletica Mario Mandžukić često je s trenerima znao imati toplo-hladan odnos, a što ga je znalo i koštati mjesta u momčadi. Posebice je to bilo vidljivo dok je pod Guardiolom nastupao za Bayern

No Mandžukić očito tjera svoj inat pa je sada dobio i špotanciju od trenera Atletica, Argentinca Diega Simeonea kojeg navijači ovog kluba obožavaju baš zbog tog pomalo divljačkog nastupa i borbenog duha koji je prenio na momčad.

'Želimo igrače koji su svjesni i koji razumiju kako nitko nije važniji od momčadi', poručio je Diego Simeone nakon remija u Sevilli (0:0), a nakon kojeg se Atletico za još dva boda udaljio od obrane naslova prvaka.

U španjolskom dnevniku Marci tu izjavu vežu uz ležeran nastup hrvatskog reprezentativca, kojem je Simeone dao tek posljednjih četvrt sata u utakmici.

Prema istom izvoru, Mandžukić je ignorirao želju trenera jer je shvatio kako će utakmicu početi na klupi i da je u tih 15-ak minuta oduzeo samo dvije lopte, pritom jednu i krivo dodao, a da prema suparničkom golu nije zapucao ni jednom. Izvukli su novinari Marce i detalj s kraja utakmice, u kojem se vidi Mandžina ignorancija.

Naime, suparnik je dobio loptu u djelu terena gdje bi inače Mario jurišao na protivnika, sada ga je ležerno pustio da prođe pokraj njega.

Podsjećaju autori teksta kako je naš igrač upravo zbog svog borbenog duha imao dobar status kod Simeonea i da samo takvim pristupom može pomoći momčadi u završnici sezone počevši već od sljedeće utakmice protiv Valencije.