POGLEDAJTE!

Njemački reprezentativac u epizodi: Očajno izvedeni korner

02.03.2015 u 08:35

Bionic
Reading

Inter naših Brozovića i Kovačića doživio je neugodan poraz (0:1) na svom stadionu od Fiorentine, za koju je svih 90 minuta odigrao i Milan Badelj

Nogometaši Fiorentine pogotkom Egipćanina Mohameda Salaha svladali su na gostovanju milanski Inter i došli do treće pobjede u posljednja četiri kola talijanskog prvenstva.

S nova tri boda koja im je pogotkom u 55. minuti donio Mohamed Salah, nogometaši Fiorentine i dalje su na samo bod zaostatka od četvrtoplasiranog Lazija, iako su završnicu utakmice morali odigrati sa samo devetoricom nogometaša. Naime, nakon što je Vincenzo Montella iskoristio sve tri zamjene, zbog ozljeda su igru morali napustiti Nenad Tomović i Stefan Savić. Ipak, obrana 'viola' je izdržala i stigla do još jedne gostujuće pobjede u kojoj je hrvatski reprezentativac Milan Badelj odigrao svih 90 minuta.

Na suprotnoj su strani Mateo Kovačić i Marcelo Brozović bili u početnoj postavi koju je izveo Roberto Mancini. Brozović je odigrao svih 90 minuta u ulozi defenzivnog veznog igrača, dok je Kovačić do 73. minute bio u igri kad ga je zamijenio Palacio.

A da su domaćini bili prilično indisponirani potvrđuje i ova snimka, na kojoj se njemački reprezentativac te bivši napadač Arsenala i Bayerna, Lukas Podolski, propisno osramotio...