OGORČENI ZBOG TOGA

Trener Reala zaboravio da ima u ekipi ove tri zvijezde!?

01.03.2015 u 09:41

Bionic
Reading

U klub su dovedeni kao velika pojačanja, a sada sjede zaboravljeni na klupi. Španjolski mediji se pitaju hoće li Carlo Ancelotti u bliskoj budućnosti dati priliku Keyloru Navasu, Javieru Hernandezu i Asieru Illarramendiju...

Nije lako pronaći svoje mjesto u Realu. Kostarikanski vratar Keylor Navas došao je u klub kao velika zvijezda, navijači su tražili njega na golu umjesto Ikera Casillasa, ali Ancelotti je odlučio po svom. Zagubio se Navas na klupi ove sezone, a otkad je 'kraljevski klub' ispao u Kupu, trener je potpuno zaboravio na njega. Pitanje je hoće li uopće više igrati ove sezone.

U još goroj situaciji je 26-godišnji napadač Javier Hernandez. Njega je trener potpuno zaboravio. Chicharito je došao ovog ljeta u nadi da će probuditi svoju karijeru u Madridu, ali trenutno se nalazi jako daleko od minutaže. Skupio je čak 2509 minuta u nizu na klupi i jasno je da će na kraju sezone morati potražiti novi klub.

A što se tiče Asiera Illarramendija, mladog talenta koji je za veliki novac doveden prije dvije godine u Madrid, njemu je dojadilo igrati sporednu ulogu. Unatoč brojnim ozljedama u veznoj liniji, uglavnom tek ulazi s klupe kad je već sve riješeno. Kupovina Lucasa Silve poslala je Illarramendiju jasnu poruku pa je ovaj 24-godišnjak odlučio napustiti klub koji je za njega dao 32 milijuna eura.

Tri velike nogometne zvijezde, ali u Realu dovoljno dobre tek za grijanje klupe. Zaista nije lako uspjeti u Madridu...