RODGERS 'SLAŽE PUZZLE'

Liverpool vezao dragulja: Imamo svog Luku Modrića...

03.02.2015 u 14:36

Bionic
Reading

Sjajni brazilski veznjak Philippe Coutinho potpisao je novi petogodišnji ugovor s Liverpoolom prema kojemu će d sada zarađivati 70 tisuća funti tjedno

Coutinho (22) je prije točno dvije godine došao u Liverpool iz milanskog Intera i u međuvremenu je prerastao u jednog od vođa Rodgersovog sastava. Briljantni driblinzi i tipični brazilski (Scolari bi imao manje raumatičan mundijala da ga je zvao u 'selecao'...) pregled igre mladića su već gurnula u orbitu i Liverpool ga pokušava dugoročno vezati.

'Pred njim su najbolje godine i u ovom razdoblju može postati svjetska klasa. Ne zabija puno golova, to je istina, ali može postati i tip iračakao štoje Luka Modrić koji ima sličnu statistiku ali je i s time neosporno svjetski vrh,' kaže Brendan Rodgers koji često voli napominjati koliko cijeni hrvatskog nogometnog arhitekta.

367466,367470,366886,309691
'Luka je igrač kontinuiteta, svjetska klasa koja kreira kroz cijelu takmicu. Otvara koridore suigračima i olakšava cijeloj momčadi. Toni Kroos se također uklapa u taj tip predivnih nogometaša,' neštedi komplimente Rofgers i vraća se - Coutinhu.

'Njegova se brojke popravljaju, ali jasno jeda mora raditi na preciznosti šuta. Ali, on i ako ne zabije 15 ili 20 golova još uvijek možeimati sjajnu sezonu,' završava Liverpoolov strateg.