URUŠEN ČITAV PROJEKT

Sol Campbell pobjegao od bivšeg izbornika

23.09.2009 u 20:02

Bionic
Reading

Bivši engleski nogometni reprezentativac Sol Campbell (35) napustio je redove engleskog četvrtoligaša Notts Countyja, i to nakon samo jedne odigrane utakmice

Campbell je ovoga ljeta posve neočekivano napustio Portsmouth i potpisao ugovor za jedan od najstarijih klubova na svijetu koji je osnovan 1862. godine. Međutim, nakon samo jednog nastupa povukao je još čudniji potez. Zahvalio se na suradnji, ispraznio ormarić u svlačionici i napustio Meadow Lane.

Notts County trenutačno vodi bivši engleski izbornik Sven-Göran Eriksson koji je dobio zadatak vratiti klub na englesku nogometnu kartu. Najavljivani su veliki transferi (Vieri, Carlos, Ljungberg), no ništa se od toga nije realiziralo i čini se da je Campbell baš zbog toga napustio klub.

'Svi smo razočarani njegovim potezom. Nažalost, Campbell nije prepoznao ovaj projekt i napustio je naše redove. Već smo štampali dresove s njegovim imenom, a sada ih moramo baciti', kazao je izvršni direktor kluba Peter Trembling.

Campbell je dosad igrao za Tottenham, Arsenal i Portsmouth, a za englesku reprezentaciju je upisao 73 nastupa i postigao jedan gol.