OSTVARENJE SNA

Inter predstavio Brozovića; evo zašto je uzeo ovaj broj!

29.01.2015 u 16:58

Bionic
Reading

U četvrtak je u prostorijama milanskog Intera službeno predstavljen hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, koji je u redove Nerazzurra stigao iz zagrebačkog Dinama

Talijanski nogometni velikan Inter iz Milana pojačao je svoje redove još jednim hrvatskim nogometašem. U veznom će se redu Mateu Kovačiću, 'desetki' crno-plavih, pridružiti dosadašnji član hrvatskog prvaka Dinama, Marcelo Brozović. Brozović je predstavljen medijima u Sportskom centru Angelo Moratti.

'Ne osjećam pritisak. Želim učiti od trenera Mancinija, a Mateo Kovačić već mi je pružio podršku i sigurno će mi pomoći. Postati igračem Intera ispunjenje je mog sna, uvijek sam želio igrati za veliki klub slavne povijesti', rekao je hrvatski reprezentativac, a prenosi hns-cff.hr.

'Talijanski je nogomet brz, s puno taktike, a Inter sam izabrao jer tu već poznam brojne igrače. Zadovoljan sam svojim izborom', dodao je Brozović.

Brozović će u Interu nositi broj 77 na leđima.

'Zato što izgleda poput broja 11', objasnio je hrvatski nogometaš te dodao:

'Spreman sam, u punom sam treningu već tri tjedna. Jedva čekam nastupiti.'

'Sviđa mi se način igre Franka Lamparda, nadam se da ću jednog dana postati poput njega. No, još sam mlad i cilj mi je nastaviti se razvijati i izrasti u svestranog nogometaša', zaključio je novi član Nerazzurra.