DIVLJANJE ZBOG PORAZA

Suludo do kraja: Zvijezda Atletica kopačkom gađala suca!

29.01.2015 u 09:10

Bionic
Reading

U dvoboju četvrtfinala Kupa kralja Atletica i Barcelone vidjeli smo doista svašta, a najupečatljiviji je bio prizor Arde Turana kako kopačkom gađa pomoćnog suca...

Atletico je ispao iz Kupa, a kako to obično biva u utakmicama koje gubi, njegovi igrači divljali su na terenu. Jedina je to mrlja na rad Diega Simeonea koji je s ovim klubom čuda napravio posljednjih godina, ali nesportsko ponašanje koje je usadio igračima kad poraz postane evidentan ne ide mu na čast.

Ovaj je put Arda Turan bio taj koji se 'proslavio' nevjerojatnim potezom. Iznerviran jednom odlukom pomoćnog suca, gađao ga je svojom kopačkom. Prošao je bez crvenog kartona, vjerojatno će tvrditi sljedećih dana da ju je bacio na nekog drugog, ali svima je jasno što je Turčin pokušao.


Gabi se pak pobirnuo za bizarno isključenje kakvo već dugo nismo vidjeli. Naime, dobio je crveni karton tijekom odmora u poluvremenu, zbog prigovaranja sucu nakon što ovaj nije vidio ruku Jordija Albe u 16-ercu kod udarca Griezmanna u 41. minuti.

'Rekao sam mu: Isuse, bio je to penal i isključenje. To je bio moj nedostatak poštovanja prema njemu. Žao mi je zbog ekipe. Vjerujem pak da je sucu potrebna snažnija osobnost i više poštovanja prema igračima. Mora biti pošten i priznati pogreške, a ne sebe gurati u glavnu ulogu,' rekao je kapetan nakon što je isključen.


Do kraja dvoboja pocrvenio je i Mario Suarez pa je Atletico s devetoricom dočekao kraj susreta. Iako je dvaput vodio i igrao dobro, derbi Kupa pretvorio se u utakmicu za zaborav navijačima crveno-bijelih...