MARCELO UŽIVA U MILANU

Brozović potpisao za Inter i otkrio što mu je Mamić savjetovao

26.01.2015 u 18:16

Bionic
Reading

Više nema nikakvih prepreka. Obavio je i liječnički pregled te je stavio potpis na ugovor s milanskim Interom, čijim će članom ostati do 2019. godine

Donedavni veznjak Dinama te hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović od subote boravi u Milanu, kao je stigao iz La Mange, gdje se pripremao s Dinamom za nastavak sezone. U nedjelju je gledao poraz novog kluba od Torina, a tijekom ponedjeljka riješio je i formalnost, odnosno stavio je potpis na ugovor s klubom u kojem trenutno igra i Mateo Kovačić.

Ovaj 22-godišnjak, koji je igrao u Hrvatskom dragovoljcu, Lokomotivi te Dinamu, potpisao je 'vjeronst' crno-plavima do 2019. godine.

'Presretan sam, stvarno sam oduševljen što sam stigao u ovakav klub. Već od prvog trenutka vidi se i osjeća veličina Intera, jedva čekam prve nastupe u novom dresu', rekao je Brozović u razgvooru za Goal.com.

U Milanu ste već dva dana, jeste li razgovarali s Mateom Kovačićem? Reprezentativnim, ali sada i klupskim suigračem.

'Naravno, razgovarali smo i prije mog dolaska u Milano, a vidjeli smo se na dan utakmice s Torinom. Igrači Intera bili su u karanteni u hotelu, a Kovačić i ja tada smo malo porazgovarali o zajedničkoj budućnosti. Sretan sam što ću već na samom startu imati njegovu pomoć'.

Što vam je na rastanku poručio Zdravko Mamić?

'Osjetio sam kako je sretan zbog mene i mog transfera u takav klub. Lijepo smo se pozdravili, a on mi je dao nekoliko savjeta. Poručio što me sve čeka u novome klubu', završio je Marcelo Brozović.

Cijeli članak pročitajte OVDJE