MARCELO OTPUTOVAO

Gotovo je! Mamić uzeo osam milijuna i prodao Brozovića

24.01.2015 u 15:22

Bionic
Reading

Marcelo Brozović spakirao je stvari i baš poput Matea Kovačića koji se na isti način oprostio od 'modrih' 2013. godine, u zimskom prijelaznom roku krenuo je prema San Siru

Dinamo i milanski Inter dogovorili su detalje oko odštete pa je sada očito već bivši Dinamov veznjak Marcelo Brozović krenu za posljednju provjeru - liječničkog stanja.

On je, naime, već tijekom četvrtka dogovorio svoju plaću pa se čekao i stisak ruku čelnika dvaju klubova. To se očito dogodilo tijekom subote prijepodne. Doduše, još je uvijek nepoznato kako će i kojom dinamikom talijanski klub isplatiti osam milijuna eura odštete, jer 'crno-plavi' su već dužni 'modrima' na konto Kovačićeva transfera. Međutim, očito je Zdravku Mamiću draže natezati se za lovu, nego pričekati konkretnijeg i korektnijeg kupca.

I tako će se Brozović priključiti reprezentativnom kolegi Mateu Kovačiću.

Već tijekom dana talijanski su mediji pisali hvalospjeve o našem igraču okarakteriziravši ga kao 'iskusnog iako ima tek 22 godine'. A sve ih je očito impresionirao u studenome kada je Hrvatska gostovala upravo na Interovom stadionu i igrala protiv Italije kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro 2016. u Francuskoj.