LOŠA ISKUSTVA

Brozović je 'bivši', ali hoće li ga Mamić pustiti u Inter?

24.01.2015 u 08:50

Bionic
Reading

Dinamov i veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Marcelo Brozović na korak je od napuštanja maksimirskog kluba. Posljednji s konkretnom ponudom javio se milanski Inter koji Mamiću i društvu iz Maksimiske 128 nudi osam milijuna eura. Međutim, postoji jedan mali 'ali'

Naime, ponuda Intera ipak nije od jučer; o njoj se govorilo već nekoliko dana. I baš u to vrijeme, dok se još ništa nije spominjalo ovako jasno i glasno, iz dobro obavještenih menadžerskih krugova dobili smo informaciju da Zdravko Mamić nema namjeru poslovati s milanskim Interom, istim onim u koji je također u zimskom prelaznom roku prije dvije godine preselio Mateo Kovačić

Razlog zašto se Zdravko Mamić dvoumi jest taj što Inter visi Dinamo još dobar dio iznosa koji je trebao uplatiti za Kovačića. Drugim riječima, kako će i kada Mamić naplatiti tek ovaj transfer?

No upravo ova potražnja Intera možda će natjerati druge pretendente za Brozovićem, a to su Everton, Napoli, Arsenal i Milan - da budu brži i konkurentniji, odnosno da povećaju svoju ponudu.

Prema tome, posve je izvjesno da je Dinamo nakon Duje Čopa prodao još jednog igrača.

'Godi interes velikih svjetskih klubova za Marcela Brozovića. S druge strane ostaje žal što nas takav igrač vjerojatno napušta', izjavio je za Sportske novosti Dinamov trener Zoran Mamić.