NAPADA SVE REKORDE

Je li moguće da će Ronaldo još ovoliko dugo trajati?

22.01.2015 u 23:12

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo će idućeg mjeseca napuniti 30 godina, ali prema riječima čovjeka koji je idealno upoznat u njegovo stanje i razmišljanje pred njim je još jedna cijela dekada

Čarobni portugalski nogometaš čeka svoj jubilarni 600. klupski nastup i proslavio je 411 pogodaka. U vaganju između učinaka njega i vječnog rivala Messija uvijek se Argentincu uzima u obzir da je dvije godine mlađi. Ali, prema riječima Ronaldovog zastupnika, moćnog Jorgea Mendesa, njegov će pulen trajati još jako dugo.

'Svi znate da je Ronaldo savršen primjer nogometnog profesionalca. On je igrač koji do u detalje vodi brigu o svom stanju i vjerujem da će biti jako dugovječan na terenu. Začudio bih se kada bi se on umirovio prije, recimo, 39. rođendana,' iznosi za Marcu Mendes prilično logičnu premisu.

Ronaldo, ako ga zaobiđu ozljede i potraje kao Giggs ili Totti, ima priliku napasti sve relevantne rekorde u europskom nogometu. Na Messiju je, s druge strane, da sebe održi u vrhu još dugi niz godina i da mu bude vječna opozicija u tim nastojanjima. Svijet će u međuvremenu uživati u najvećem igračkom nogometnom rivalitetu svih vremena.