NIJE SE TOME NADAO

Navijači Reala zvižducima poslali poruku svojoj zvijezdi!

11.01.2015 u 09:26

Bionic
Reading

Gareth Bale bio je jedan od najzaslužnijih za visoku pobjedu Reala protiv Espanyola u subotu, no njegova sebičnost naljutila je Cristiana Ronalda i izazvala zvižduke Santiaga Bernabeua...

Real je utrpao tri komada Espanyolu i tako se vratio na pobjednički kolosijek. Drugi gol djelo je Garetha Balea, koji je krasnim udarcem iz slobodnjaka od stative loptu poslao u mrežu. No, iako je Velšanin odigrao dobru utakmicu, uspio je iznervirati navijače 'kraljevskog kluba'. Riječ je bila o akciji u drugog dijelu, kada je povukao kontru i samo trebao dodati Ronaldu koji je bio u boljoj poziciji, no odlučio se sam završiti udarcem.

Portugalca je naljutio ovaj potez, a tribine su stale na stranu Ronalda i počele – zviždati. Nije to bio prvi put da je Bale sebičan. Isto se ponovilo i prije tjedan dana protiv Valencije, kada je slično povukao kontrolu i zatim ju sebično upropastio, iako je Ronaldo i tad bio sam, u boljoj poziciji pred golom protivnika.

'Altruizam je važna komponenta momčadi. Ako vidimo egoistično ponašanje, moramo to popraviti,' poručio je Carlo Ancelotti svom igraču, ali i dodao:

'Bale je odigrao dobru utakmicu. Publika je tražila dodavanje Cristianu, ali svi napadači žele zabiti. Naša publika je jako zahtjevna, no Bale je za nas jednako bitan kao i Cristiano.'