AGONIJA VELIKANA

Oglasio se Gerrard: Ovo mi je bila najteža odluka u životu!

02.01.2015 u 10:49

Bionic
Reading

Nakon što su iz Liverpoola objavili da Steven Gerrard vrlo vjerojatno napušta klub krajem sezone, oglasio se i 34-godišnji sjajni igrač, ikona kluba s Anfielda u kojem je proveo punih 16 godina

Iako se činilo da odluka Gerrarda još nije konačna, čemu svjedoči izjava menadžera Liverpoola Brendana Rodgersa kako 'zaslužuje naše najdublje poštovanje i treba mu dati vremena da razmisli', čini se da je legendarni kapetan dobio konačnu odluku.

'Ovo mi je bila najteža odluka u životu, moja obitelj i ja smo već neko vrijeme u agoniji oko ove odluke', iskren je bio Gerrard koji je u dresu Redsa odigrao 695 utakmica, a u strijelce se upisao 180 puta.

Na kraju sezone Gerrardu ističe ugovor, a za britanske medije potvrdio je kako neće nastaviti karijeru u Premiershipu.

'Moja odluka se bazira na tome da sam želio iskušati nešto drukčije u svojoj karijeri, a također sam želio biti siguran kako neću zbog toga žaliti kada završim karijeru', dodao je legendarni veznjak.

„Moja obitelj i ja smo već neko vrijeme u agoniji oko ove odluke“

Steven Gerrard Citat


Ikona navijača još je rekaoi ovo:

'Od ovog trenutka pa do zadnjeg zvižduka suca na kraju sezone, potpuno ću biti posvećen momčadi kao što sam oduvijek bio i davat ću sve od sebe da pomognem Liverpoolu da pobjeđuje', dodao je Gerrard.

Nema sumnje da će ove emotivne izjave rastužiti velik broj navijača Liverpoola, ali očito je i sam Gerrard shvatio kako je ovo najbolji put.

Podsjetimo kako se spominje da bi Gerrard karijeru trebao nastaviti u američkom MLS-u (Major League Soccer). Spominje se da bi mogao nastavi igrati u LA Galaxyju, a želi ga i New York Red Bulls.