DUDU U DRUGOJ DOMOVINI

Nakon brazilskog sunca, Eduardo se zaželio Božića u Zagrebu!

25.12.2014 u 11:15

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac i igrač Dinama, Arsenala i Šahtara, a sada napadač brazilskog Flamenga, Eduardo da Silva - stigao je u zagreb na nekoliko dana

Eduardo da Silva stigao je u zagreb s obitelji, suprugom Andrejom te djecom Lorenom i Mateusom, a kako piše Večenji list, u zračnoj ih je luci dočekao Duduov vjenčani kum - Ognjen Vukojević. Naravno, njihovo je prijateljstvo i dalje neraskidivo, baš kao što je bila i zajednička odluka nakon SP-a da se zahvale izborniku Niki Kovaču i ustupe mjesto u reprezentaciji - mlađima i potentnijima.

'Kad sam igrao u Europi, uvijek sam za božićne blagdane išao kući u Brazil, jedva sam čekao susret s obitelji. A sad igram u Brazilu, pa sam došao Božić provesti u Hrvatskoj, Brazil i Hrvatska su moje domovine', rekao je za Večernji listEduardo da Silva, te objasnio što mu znači igranje u rodnom Brazilu.

'Ostvario mi se dječački san, sigurno ne postoji ljepši osjećaj od igranja u svom gradu, u gradu u kojem sam rođen, u dresu kluba za koji su igrale mnoge brazilske zvijezde! Zico je svakako najveće ime i idol navijača, a Flamengo je po svojoj povijesti i trofejima najveći brazilski klub', zaključio je Eduardo, koji je u 18 prvenstvenih nastupa za Flamengo zabio osam pogodaka.

Cijeli članak pročitajte OVDJE