ATLETICO BLIZU CILJA

Torres na korak od povratka kući, Mandžo ga čeka!

24.12.2014 u 18:51

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolske Marce, Fernando Torres nalazi se na korak od dogovora s Atleticom oko povratka u klub u kojem je bio velika zvijezda. Odlazak Marija Mandžukića u Manchester City o kojem pišu engleski tabloidi ni u tom slučaju nije opcija...

Prošlo je sedam i pol godina otkako je El Niño otišao s Vicente Calderona i karijeru nastavio u dresu Liverpoola. Puno se toga u međuvremenu događalo, Torres je bio jedan od najubojitih napadača svijeta pa zatim potpuno pao u formi, a ove jeseni mučio se u dresu Milana, u koji ga je posudio nezadovoljni Chelsea.

Milan je otvoreno potvrdio da usluge 30-godišnjaka više ne treba i Španjolcu ne preostaje ništa drugo nego pokušati pronaći novi angažman. Prema pisanju Marce, trebao bi to biti klub u kojem se prvi put proslavio, Atletico Madrid.

'Igrač je svjestan da će morati izgubiti novac ako želi igrati u omiljenoj ekipi. Mora pristati na manje od 10 milijuna eura godišnje koliko dobiva od Chelseaja,' piše španjolski dnevnik, uz napomenu da su Atletico, Torres i Chelsea na korak do konačnog dogovora i da bi se već za Božić Fernando mogao vratiti u Madrid, najvjerojatnije na posudbu, a postoji mogućnost i potpunog otkupa.

Tako bi se Torres ubrzo mogao priključiti našem Mariju Mandžukiću, a o transferu našeg napadača u City, o kojem pišu britanski tabloidi, čini se da nema govora. Ipak, uprava Atletica ima namjeru prodavati napadače u slučaju da vrati 'izgubljenog dječaka', ali umjesto Mandže, na transfer listi naći će se Cerci i Raul Jimenez.

Upravo u tom smjeru idu i tvrdnje inače pouzdanog talijanskog novinara Gianluce Di Marzija, koji piše kako će Torres preseliti u Madrid, a Alessio Cerci u Milan.