NE MOŽE IGRATI TU IGRU

Trener otkrio zašto je Balotelli veliko razočaranje Liverpoola

24.12.2014 u 16:27

Bionic
Reading

Uoči brojnih utakmica koje će Liverpool igrati u doba blagdana, Brendan Rodgers priznao je da Mario Balotelli igra slabo, jer se ne može uklopiti u stil igre koji se od njega traži...

Nakon neuspješne epizode u Milanu, 24-godišnji napadač došao je u Liverpool oživjeti svoju karijeru ovog ljeta, no to se nije dogodilo. Dapače, postao je najveće razočaranje ljetnog prijelaznog roka u Primiershipu, a Suarezov 31 gol prošle sezone za njega je nedostižan san. Naime, uspio je povezati čak deset utakmica bez pogotka.

Balotelli je osim loše igre na terenu imao i par psina izvan njega pa je nedavno morao odraditi suspenziju zbog rasističke poruke koju je poslao putem društvene mreže. Sve u svemu, treneru Liverpoola s njim nije lako, ali tvrdi da dio krivice ide i taktici koja Talijanu nikako ne odgovara.

'Vidjeli smo da to nije igra kakvu voli igrati. Pritisak na igrače i igra visokog intenziteta nije dio njegovog nogometa, ali pokušavamo izvući najviše od igrača koje imamo,' objasnio je situaciju Brendan Rodgers pa dodao:

'To je nešto na što moramo usmjeriti pažnju, ali najvažnije je da nam je dostupan nakon suspenzije. To je dodatni igrač našoj momčadi, što je bitno sada kad je Borini nedostupan.'

Liverpool u petak ide u goste Burnleyju, a sljedeći tjedan igra dvije domaće utakmice, protiv Swanseaja i Leicestera.