IZNENAĐENJE GODINE

Slavna momčad šokirala sve: Zapanjujuće koliko smo jadni!

22.12.2014 u 17:10

Bionic
Reading

Iako se nalaze na predzadnjem mjestu Bundeslige, trener Borussije iz Dortmunda Juergen Klopp istaknuo je da 'nema namjeru baciti pušku u kuruzu'.

'Odigrali smo najgoru polusezonu u životu i znam da sam i ja radio greške, ali nemam namjeru baciti pušku u kuruzu. Sada nije vrijeme za horuk poteze. Analizirat ćemo situaciju i vidjeti što trebamo napraviti', kazao je karizmatični Juergen Klopp.

Klub čvrsto stoji iza trenera Kloppa istaknuo je sportski direktor Michael Zorc. 'Izvršni direktor Watzke, trener Klopp i ja u nedjeju smo analizirali situaciju i uvjereni smo da ćemo naći izlaz iz ove krize', rekao je Zorc za njemačke medije.

Na upit o mogućim pojačanjima u zimskom prijelaznom roku, Zorc je kazao: 'Ja nikada ne odbacujem niti jednu mogućnost, a imamo i konkretan plan što želimo realizirati'.

Reprezentativni stoper Mats Hummels malo je sumnjičav. 'Zapanjujuće je koliko smo jadni. Skoro svi ključni igrači bili su ozlijeđeni u jesenskom dijelu sezone. Ako se oni oporave do kraja siječnja, onda bi trebalo biti bolje. No, ne postoji garancija da će biti tako, jednostavno ne postoji', rekao je Hummels.

Borussia je u subotu, u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone, na gostovanju kod Werdera izgubila sa 1-2, te je pretrpjela deseti poraz ove sezone. A u sezonama 2010/2011. i 2011/2012., kada je bila prvak Njemačke, skupila je ukupno osam poraza.

Borussia je ove jeseni sakupila tek 15 bodova u Bundesligi, te se nalazi na 17. mjestu. Iza nje je samo Freiburg koji ima također 15 bodova. Njemačko prvenstvo nastavlja se krajem siječnja, a Borussia Dortmund gostuje kod Bayer Leverkusena.