ŠTO TEK SLIJEDI?

Simeone još nije izvukao ono najbolje iz Mandžukića

19.12.2014 u 13:03

Bionic
Reading

Mario Mandžukić uživa u najboljoj klupskoj sezoni svoje kraijere. S Atleticom je i dalje konkurentan za sve trofeje, pronašao je trenera koji najbolje koristi njegove kvalitete i ima izvrstan realizatorski učinak. No, Diego Simeone vjeruje da Mario može i bolje...

Nakon što je u četvrtak postigao nova dva pogotka za aktualnog španjolskog prvaka Atletico iz Madrida, ovoga puta u Španjolskom kupu protiv trećeligaša L'Hospitaleta, napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić je stigao do učinka od 14 pogodaka u 22 službena nastupa za svoj novi klub u svim natjecanjima, te je zaradio pohvale svog trenera Diega Simeonea.

'Njegov entuzijazam i sposobnost omogućili su mu da se uklopi u momčad koja igra na isti način. Početkom sezone bilo mu je teško, ali sada je u svakoj utakmici sve više prisutan u igri i njegovi se odnosi sa suigračima popravljaju. Postigao je puno važnih golova, a njegova je statistika vrlo pozitivna. Nadamo se da će nastaviti i tako postati još bolji,' izjavio je Simeone.