RAT ŠPANJOLSKIH DIVOVA

Zbog ovog Nijemca izvisit će Modrić ili Rakitić!

18.12.2014 u 19:50

Bionic
Reading

Obistini li se transfer Marca Reusa iz dortmundske Borussije u jedan od dva najveća španjolska kluba, a to su Real i Barcelona, višak bi lako mogli postati Luka Modrić ili Ivan Rakitić

Naime, prema pisanju njemačkih medija, i Real i Barcelona inzistiraju na dovođenju Marca Reusa, veznjaka dortmundske Borussije koja se remijem protiv Wolfsburga pomaknula sa samog dna prvenstvene tablice.

Isti izvor tvrdi da će 'žrtva' biti jedan od hrvatskih reprezentativaca, odnosno Luka Modrić ili Ivan Rakitić. Što se Rakitića tiče, on je ionako nezadovoljan u Barceloni, ali kao njegova zamjena pisalo se da bi na Nou Camp mogao stići belgijski reprezentativac Eden Hazard. Drugi problem Barcelone jest taj što su joj do 2016. zabranjeni transferi.

Otkupna klauzula za odlazak iz Dortmunda je 25 milijuna eura, a savjet njegovog zemljaka i bivšeg nogometaša Reala Christopha Metzeldera je da svakako ode u Španjolsku.

'Savjetovao bih Reusu da ode u jedan od ta dva kluba. Vjerujem da bi mu bilo lakše u Realu, nego u Barceloni.'

U tom slučaju 'stradao' bi Modrić, kojeg su ionako već ovog ljeta željeli neki engleski klubovi. A nije nevažno spomenuti da se u momčad 'kraljeva' odlično uklopio još jedan njemački nogometaš, Toni Kroos