'NAJBOLJI JE U POVIJESTI!'

Rakitić ne može vjerovati s kakvim genijalcem zajedno igra!

08.12.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Ivan Rakitić nakon pobjede Barcelone protiv Espanyola još jednom je naglasio kako je Lionel Messi najbolji igrač u povijesti nogometa uz kojeg je užitak igrati u istoj momčadi...

Hrvatski reprezentativni veznjak započeo je od prve minute gradski derbi u kojem je Barcelona dugo gubila, a onda s pet pogodaka uzvratila rivalu i tako ostala na samo dva boda zaostatka za vodećim Realom.

'Zakomplicirala se utakmica s njihovim prvim golom, ali vidjelo se da naša ekipa ima ideju kako igrati od samog početka. Bilo je samo pitanje vremena kad će nam se otvoriti, kad će nam se posrećiti pa da zabijemo prvi i drugi pogodak. Bila je to komplicirana utakmica, ali mislim da smo ju dobro odradili,' opisao je Ivan Rakitić na tečnom španjolskom utakmicu pa se osvrnuo na junak Lionela Messija, koji je s tri krasna gola dotukao Espanyol:

'Ponovit ću možda što sam već rekao, ali impresivno je što on radi. Samo možemo uživati s njim, pomagati mu, ostvariti sve ono što možemo zajedno. On je najbolji na svijetu, najbolji u povijesti.'


Rakitić je još jednom naglasio da nema takvog na svijetu poput Messija, no i dopustio mogućnost da netko drugi osvoji Zlatnu loptu ove sezone.

'Jedinstven je, najbolji u povijesti. Može se pojaviti igrač koji odigra bolju sezonu od njega, ali ne i ono što radi gotovo zadnjih deset godina, u tome možemo samo uživati,' zaključio je čovjek koji čini se istinski uživa otkad je potpisao za Barcelonu.