TRENER MU VJERUJE

Lovren na udaru kritika, ali poručuje: Možda postanem i kapetan!

26.11.2014 u 11:31

Bionic
Reading

Stoper Liverpoola i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji je ovog ljeta za 20 milijuna funti stigao na Anfiled, posljednjih tjedana je zbog nekoliko pogrešaka na udaru kritika novinara, ali i navijača. No, Lovren ističe da trener Brendan Rodgers ima povjerenja u njega.

Podsjetimo, uoči reprezentativne pauze statistika je pokazala da je Lovren od svih igrača Premiershipa napravio najviše fatalnih pogrešaka. Uslijedio je dvoboj protiv Crystal Palacea u kojem je naš branič ponovo pogriješio, a Liverpool doživio težak poraz. Uslijedilo je pregršt kritika i uvreda na račun Dejana putem društvenih mreža.

Fanovi i stručnjaci zasad nemaju pozitivnih riječi na račun igre hrvatskog reprezentativca, a sigurno ga boli i visok plasman bivšeg kluba Southamptona kojeg je napustio jer je zaključio da ne pokazuje dovoljno ambicija. Ipak, Lovren se ne da smesti.

'Imam samopouzdanja i uskoro ćete vidjeti pravog Lovrena. I trener Rodgers vjeruje u mene, govori mi da sam vođa. Možda sam mlad, ali vjerujem da ću dokazati da zaslužujem biti u Liverpoolu, a jednog dana možda budem i kapetan i pravi vođa. Znam da ništa neće stići preko noći i čeka me puno posla', kazao je Lovren za engleske medije.

Liverpool u srijedu pak čeka ključan dvoboj Lige prvaka protiv Ludogorca, u kojem poraz znači kraj europske sezone.