U HNS-U

Zdravko Mamić: Spreman sam podnijeti ostavku!

25.11.2014 u 22:26

  • +3

Sjednica Izvršnog odbora HNS-a u Zagrebu

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon svih turbulencija u posljednje vrijeme koje se vežu uz Dinamo i Hrvatski nogometni savez, prvi čovjek zagrebačkog kluba najavio je svoje povlačenje s mjesta potpredsjednika HNS-a

Kako piše jutarnji.hr, Zdravko Mamić je tijekom današnje Sjednice HNS-a izjavio:

'Gospodo, osjećam da Savez pati zbog mene i spreman sam podnijeti ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a koje meni i Dinamu ne donosi ništa posebno, a čini se kako sam postao predmet smutnje' - kazao je Zdravko Mamić na sjednici IO HNS-a i time izazvao opću konsternaciju među članovima nogometne vlade koji su zamolili Mamića da razmisli o svojoj odluci te da pričeka povratak Davora Šukera u Zagreb.

To je najzvučniji detalj sa sjednice IO HNS-a koja je većim dijelom bila posvećena derbiju Dinama i Hajduka. No, Mamić nije stao samo na tome već je predložio da reprezentacija ugosti Norvešku na Poljudu. Naime, bilo je pet kandidata. Pula i Osijek su otpali zbog malog kapaciteta, a između Zagreba, Rijeke i Splita - Maksimir je bio financijski najpovoljnija opcija.

- Bez obzira na to, neka utakmica bude na Poljudu - predložio je Zdravko Mamić. Ovim metodama očito smatra da će se smanjiti tenzije koje prije svega dolaze od strane Hajduka i Torcide, a ostaje da tek vidimo koje će biti njihove reakcije na sve ove događaje.