NAKON PREGLEDA

Modrićeva emotivna poruka: Vratit ću se jači

19.11.2014 u 11:55

Bionic
Reading

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i madridskog Reala, Luka Modrić, zbog ozljede je u 26. minuti izašao s utakmice protiv Italije. Strahovalao se koliko je ozljeda teška, a pravi je šok doživio nakon obavljenog liječničkog pregleda u Madridu

Naime, prvotne su prognoze sugerirale da će na oporavku biti četiri do šest tjedana. Ali tada nisu bili obavljeni konkretni pregledi, već se čekalo da se Luka vrati u Madrid. A ona je stiglo novo razočarenje.

'Obavio sam magnetsku rezonancu i rekli su mi da je pukla tetiva hvatišta kvadricepsa. No, pravi mi je šok bio kad su mi rekli da će oporavak trajati oko tri mjeseca. Ostao sam bez teksta, jer ni slučajno mi nije palo napamet da bi to moglo biti tri mjeseca. U 12 godina profesionalne karijere nisam naviknuo na duga razdoblja bez nogometa, zato mi je valjda i tako teško palo kad su rekli liječnici da slijedi pauza oko tri mjeseca. Mislim si u sebi, ej, tri mjeseca, koliko je to izgubljenih utakmica, gušta igranja, gušta podrške navijač', rekao je Luka Modrić za Sportske novosti

No, iako je u teškoj situaciji, Modrić je obećao da će izači jači i bolji, a preko svog Instagram profila poručio je prijateljima, u klubu i reprezentaciji, ali i onima koji ne igraju nogomet.

'Dragi prijatelji, hvala vam za sve riječi utjehe i podršku koju ste mi dali, to mi zaista puno znači u trenucima kada sam ostao bez nogometa. Nastavit ću naporno raditi kako bi se vratio jači i da bih opet uživao u ovakvim situacijama', napisao je Modrić priloživši fotografije slavljeničkih trenutaka iz Reala i reprezentacije.