HRVATSKI JUNAK

Perišić: Prekid je spasio Talijane od poraza!

16.11.2014 u 23:46

  • +19

Kvalifikacije za Euro 2016.: Italija - Hrvatska

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Alessandro Garofalo

Bionic
Reading

Strijelac hrvatskog pogotka u Milanu Ivan Perišić vjeruje da je prekid zbog ubačenih baklji pomogao domaćinu da se bolje posloži na terenu i izbjegne poraz...

Hrvatski 25-godišnji ofenzivac u odličnoj je formi. Dobru igru iz Wolfsburga pretočio je ove sezone u dres izabrane vrste, a u Milanu je protiv Italije zabio svoj treći pogodak u kvalifikacijama. Donio je tako bod Kovačevim trupama na teškom gostovanju, a da je zabio veliku priliku u 87. minuti, mogao je i sva tri.

'Ušli smo malo slabije, a nakon tog mog pogotka držali smo konce sve do ovog prekida. Do tada smo imali sve konce u našim nogama, igrali smo super, ali tih pet-šest minuta je spasilo Talijane. Ta pauza im je dala priliku da popričaju s trenerom i vide gdje griješe i tu smo izgubili pobjedu,' izjavio je Ivan Perišić nakon susreta pa se osvrnuo na svoju dobru igru:

'Ozljeda ramena mi je došla u krivo vrijeme, ali radio sam puno nakon nje i mislim da sam sada u dobroj formi. Šteta što nismo osvojili tri boda, ali glavu gore. S deset bodova moramo biti zadovoljni.'


Divljanje huligana ne može shvatiti.

'Razumio bih još to da smo igrali loše. Ali nisu svi navijači takvi, već samo manjina. Nadam se da će ih kamere identificirati i da više neće smjeti na stadion,' zaključio je hrvatski junak sa San Sira.