DAVID PODIVLJAO

Beckham davio suparničkog igrača

14.09.2009 u 17:36

Bionic
Reading

Engleski nogometni reprezentativac i član Los Angeles Galaxya, David Beckham našao se u novim problemima nakon što je na utakmici protiv Dallasa grubo nasrnuo na suparničkog igrača zbog čega mu prijeti oštra kazna

Do incidenta je došlo kada je u gužvi u kojoj je sudjelovalo desetak igrača obje momčadi, Beckham rukama uhvatio za vrat Daniela Hernandeza i pokušao ga odvući na stranu. Kada se sve smirilo sudac je dvojici igrača koji su izazvali gužvu dao žute kartone, no Beckham je prošao bez opomene. Međutim, Disciplinska komisija američke nogometne MLS lige je najavila kako će protiv bivšeg kapetana 'gordog albiona' pokrenuti postupak na osnovu video zapisa.

Trener LA-a Bruce Arena nije želio komentirati gužvu nas terenu, samo je napomenuo kako bi bilo mnogo bolje da je Beckham takvu energiju pokazao za vrijeme utakmice.

Ovo je već treći Beckhamov incident po povratku u SAD nakon isteka posudbe u Milanu. Sredinom kolovoza je dobio crveni karton u dvoboju protiv Seattle Soundersa kada je neoprezno s leđa uklizao veznjaku Soundersa Peteru Vagenasu udarivši ga po gležnju. Samo dva tjedna ranije Becks se umalo potukao s navijačima Galaxya za vrijeme poluvremena prijateljske utakmice protiv Milana. Dio gledatelja ga je od prve minute utakmice vrijeđao, a na stadionu su izvjesili transparente 'Vrati se kući, 23' ili 'Ovdje smo prije tebe, poslije tebe i unatoč tebi'. Beckham se toliko iznervirao da se u poluvremenu pokušao potući s nekolicinom navijača, no redarska je služba spriječila incident.