DRAGI ANDREJ...

Satirični dinamovac će dobro nasmijati Kramarića

24.10.2014 u 15:31

Bionic
Reading

Andrej Kramarić je s tri pogotka Feyenoordu potvrdio da je trenutno najbolji nogometaš na hrvatskim travnjacima, što je inspiriralo nekog satirično raspoloženog Dinamovog navijača

Kramarić je ove sezone zabio već 20 službenih golova za Rijeku i nema sumnje da bi dobro došao Dinamovim legionarima koji, blago rečeno, ne briljiraju u skupinama Europske lige. Dinamovo dijete, domaći dečko, briljira u bijelom dresu i mnogim Dinamovim navijačima ta je situacija iritantna. Poruka jednog od njih postala je mali internetski hit kojega prijenosimo u cijelosti:

Dragi Andrej Kramarić, Pišem ti ovo pismo iznerviran i duboko razočaran tobom kao osobom i igračem. Bio si uvijek fin i pristojan dečko, predviđali su ti svjetlu budućnost i Dinamovu devetku, postigao si najviše golova u povijesti Dinamovih omladinskih uzrasta.

Nakon toga si ušao u prvu momčad i počeo bezobrazno i bahato očekivati da ćeš igrati u kontinuitetu samo zato jer si rijetko viđeni talent, pošten i dobar dečko i Dinamovo dijete. Nakon što si rekao kako nisi zadovoljan tretmanom, unio si razdor u svlačionicu, čije se posljedice i danas osjećaju, što se najbolje vidi kada Dinamo igra u EL - od tvojih izjava se svlačionica i 'struka' (ZM) nije oporavila do danas. Nakon toga, procjena 'struke' (ZM) je bila da si nekulturan, nepristojan, nisi timski igrač i nisi kvalitetom za Dinamo.

356009,355983,355509,350861
I tu dolazimo do dijela gdje si me duboko razočarao - umjesto da se ponašaš u skladu sa stručnim procjenama mjerodavnih i kompetentnih stručnjaka iz Dinama, ti radiš upravo suprotno - trpaš gdje stigneš, hvališ uvijek momčad i suigrače i vučeš Rijeku i doma i u Europi. I to sve u kontinuitetu. Prestani više lagati ovaj napaćeni narod i ponašaj se u skladu s onim što se od tebe očekuje - prestani zabijati, budi egoist i pokaži svima da si prevara od igrača!!!

A zaradiš li ikada od nogometa više od 100000€, trebaš sve preko toga dati Dinamovoj 'struci' (ZM) bez koje nikada ne bi bio tu gdje jesi! Rok da se počneš ponašati u skladu s očekivanjima je Božić, u suprotnom ćeš biti proklet na Božić 2014.