DOLAZE MODRIĆ I KOMPANIJA

Lovren uoči Reala: Prvi put u životu nisam zadovoljan pobjedom

21.10.2014 u 13:30

Bionic
Reading

Desetorostruki europski prvak Real dolazi u goste petersotrukom Liverpoolu, a dvoboj je iz domaćih redova najavio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren

Lovren i Liverpool čekaju Modrića i Real, a Dejan se uoči zvjezdanog dvoboja prisjetio i trilera kod QPR-a u kojemu je Liverpool u nedjelju slavio s 3:2.

'To je prva pobjeda u životu nakon koje nisam bio zadovoljan. Bio sam sretan kad je sudac sviraoi kraj, jer da se igralo još minutu mislim da bi nam izjednačili na 3:3,' iskren je Lovren koji ne bježi od uzroka.

'Moramo igrati kao momčad. Danas više nema lakih utakmica, nije takva ni onda kod QPR-a, ali nakon što smo poveli morali smo mirnije završiti posao,' završava Lovren temu QPR i okreće se Španjolcima.

'Budite uvjereni, protiv Reala ćemo biti bolji. Znamo tko su Realovi igrači i što mogu, bolje smo pripremljeni i znamo točno kako ćemo se postaviti na njih.'

Kako?

'Imamo sjajne individualce, ali moramo biti kompaktniji i više trčati. Biti kao jedan igrač, 'disati zajedno' na terenu. I protiv Ronalda i svih ostalih. Puno stvari sada ne izgleda dobro, ali posložit će se,' završava Lovren.