PONOSNI ČLANOVI

MNK Dinamo u Podsusedu čeka potpuno plava tribina

20.10.2014 u 16:33

Bionic
Reading

Malonogometni klub Futsal Dinamo u petak, 24. listopada u 20.15 sati u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu igra drugu domaću utakmicu Druge hrvatske malonogometne lige

Protivnik je Petrinjčica, jedan od favorita lige i izuzetno čvrsta momčad.

Za ovu utakmicu Futsal Dinamo poziva članove da odjenu svoje plave majice s natpisom 'Ponosni član' i u njima dođu na sjevernu tribinu Sutinskih vrela kako bi i ovoga puta fanatičnim bodrenjem svoju momčad nosili do vrlo bitne pobjede.

Nakon sjajne igre pred punom Dvojkom Doma sportova u kojoj su deklasirali Sisciu sa čak 6:1, u drugom je kolu Futsal Dinamo protiv Kozakiva unatoč terenskoj nadmoći izvukao tek remi. Imperativ pobjede protiv odlične Petrinjčice time je veći.

'Čeka nas žestoka borba, ali vjerujem u momčad i naše navijače. Dat ćemo sve od sebe da ispunimo njihova očekivanja i pobijedimo. Petrinjčica je odlična momčad, ali u prvom kolu pokazali smo da uz uragan s tribina utakmicu možemo riješiti već u ranoj fazi. Uz malo koncentracije, pokušat ćemo sve da ostvarimo ovu bitnu pobjedu,' rekao je Matija Đulvat, proslavljeni bivši hrvatski futsal reprezentativac i kapetan MNK Futsal Dinamo.


Ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 20 kuna dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim danom od 10 do 20 sati. Tamo se možete i učlaniti te na poklon dobiti majicu 'Ponosni član'. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice, ali savjet je da požurite zbog već tradicionalno velikog interesa. Dom sportova rasprodan je skoro u cijelosti, a Sutinska vrela imaju manji kapacitet. U Sutinskim vrelima ulaznice će se prodavati do 19 sati.

Dio atmosfere s dvoboja prvog kola u kojemu je Dinamo dočekao Sisciu